Apple organiseert op 9 september een iPhone-evenement om onder meer de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus te presenteren. Over een kleine twee weken weten we alles over de nieuwe iPhones.

iPhone 6S foto's

Tot die tijd moeten we het doen met de geruchten, die draaien momenteel overuren. Het doorgaans betrouwbare Appleblog 9to5mac heeft een aantal foto’s in handen gekregen, waarop we diverse componenten van de iPhone 6S (Plus) kunnen bewonderen.

Zo zien we in de onderstaande foto’s dat de iPhone 6S een grotere frontcamera krijgt, onderdelen van het nieuwe Force Touch-scherm en de nieuwe 12-megapixel camera waarmee video’s in Ultra HD-resolutie gemaakt kunnen worden.

De witte iPhone op de foto’s is de huidige iPhone 6 en de zwarte is de iPhone 6S.

 • Ex-bezoeker

  Zat iets over de iPhone 6s op Google te zoeken, kwam op eens iPhonemania.nl tegen. Jullie zijn zeker 2 jaar ofzo afwezig geweest. Zijn jullie nu weer helemaal terug of hebben jullie de boel verkocht?

  PS: De site ziet er veel moderner en strakker uit dan oude layout trouwens. Mijn complimenten 😉

  • Nee de boel heb ik niet verkocht. Ben sinds enkele dagen weer begonnen met het schrijven van teksten voor iPhonemania.

   Klopt ben twee jaar afwezig geweest, je kent het wel huisje, boompje en beestje. Nu wil ik de draad weer oppakken en er iets moois van maken.

   Dank je wel voor je complimenten. Lay-out was inderdaad erg oud geworden, is nu direct ook responsive geworden. iPhone- en iPad-bezoekers hoeven niet telkens in te zoomen om iets goed te kunnen lezen.

 • Force touch my ass

  Iedereen heeft het over force touch, maar ik denk dat het geen toegevoegde waarde zal hebben. Het is gewoon een hype van Apple, omdat ze niets nieuws kunnen bedenken.