Dit jaar hebben veel grote bedrijven en instellingen last gehad van de hackers groep Anonymous en LulzSec. Deze twee hackers groeperingen hebben voor vele miljoenen aan schade veroorzaakt voor bedrijven zoals Sony.

Hackersgroep Anonymous liet vorig week van zich horen, de hackers hadden aangekondigd dat ze op 10 oktober de Amerikaanse beurssite New York Stock Exchange (NYSE) offline zouden halen. Maar echter is Anonymous er niet in geslaagd de website van the New York Stock Exchange (NYSE) offline te halen.

Dat schrijven Amerikaanse media op basis van uitspraken van een woordvoerder van NYSE. Volgens de woordvoerder zijn er geen problemen opgetreden. Gebruikers meldden wel dat er een paar minuten vertraging was bij het inloggen.

Anonymous heeft in het verleden vaker DDoS-aanvallen uitgevoerd. waarbijij websites met zo veel verkeer bestookt worden dat ze offline gaan. Waarom de hack op de Amerikaanse beurssite nu mislukt zou zijn, is nog niet bekend.

 • John

  wie denken dat die gasten wel dat ze zijn, met die Sony gebeuren heb ik langer als een maand niet kunnen gamen:(

 • iPhonemania

  ik vindt sommige acties van hun wel begrijpelijk, maar je moet niet de MENSEN de dupe van worden.

  Net zoals o.a de Playstation Network hack

 • Karel

  Baas boven Baas zou ik zeggen;)