Anonymous heeft opnieuw toegeslagen en vier Amerikaanse politie en overheidswebsites gehacked, er is door Anonymous meer dan 600MB date buit gemaakt en online gezet. Dit hack aanval is vrijdagavond door Anonymous  geclaimd.

De gehackt websites zijn onder ander van politieorganisatie International Association of Chiefs of Police (IACP) en politiebureaus in Alabama en Jefferson Counties.

De buit gemaakte informatie bevat interne documenten, ledenlijsten, sofinummers, adressen, wachtwoorden en andere gegevens, zegt Anonymous in een verklaring. De groep wil met de hack steun betuigen aan een protest tegen politiegeweld dat dit weekend gehouden wordt. Ook willen de hackers duidelijk maken dat ze de Occupy-protesten steunen.

Dit weekend vindt ook de jaarlijkse conferentie van de organisatie IACP plaats, een groot politievakbeurs. “ “De IACP dacht dat ze haar jaarlijkse conferentie in Chicago ongehinderd kan houden”, schrijft Anonymous. “Ze wisten vast niet dat de conferentie op de Dag van Actie Tegen Politiegeweld begint. Ze wisten vast niet dat er over de hele wereld mensen op straat hun onvrede met het kapitalisme en de staat tonen.”

via Nu.nl

 

  • harry

    Baas boven BAAS!