Uit documenten van het United States Patent & Trademark Office blijkt dat Apple een aangepaste patent heeft aangevraagd voor het ontgrendelen van een touchscreen. Deze nieuwe patent is ook toegewezen op de manier waarop iPad’s, iPhone’s en iPod’s met een touchscreen ontgrendeld worden.

Apple was al in het bezit van het patent, maar deze wouden ze aanpassen en hadden dat in 2009 aangevraagd. Deze aanpassing is dan nu goedgekeurd door het United States Patent & Trademark Office.

De omschrijvingen van deze aangepaste patent zijn specifieker geworden,  een vooraf gedefinieerde pad is toegevoegd aan deze patent.  Het vernieuwde patent bevat ook grafische aanwijzingen van waar het ontgrendel knop heen bewogen moet worden.

Via United States Patent & Trademark Office

  • Harry

    Vanaf nu zal Apple alle Androidtoestellen gaan aanklagen, slaat nergens meer op.