Apple heeft vandaag op haar website laten weten dat er afgelopen weekend 14,15, en 16 oktober meer dan 4 miljoen iPhone 4S over de toonbank zijn gegaan. Vrijdag 14 oktober ging de officiële verkoop van start in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Frankrijk, Duitsland, Japan en het Verenigd Koninkrijk.  Nederland is 28 oktober aan de beurt.

Dit betekent het grootste openingsweekend voor Apple, van de iPhone 4 werden in de eerste 3 dagen maar liefst 1,7 miljoen stuks verkocht. Echter was de iPhone 4 alleen beschikbaar in de VS, Frankrijk, Duitsland, Japan en het Verenigd Koninkrijk. Australië en Canada werden pas later toegevoegd.

Apple heeft ook ook bekend gemaakt dat dit weekend 25 miljoen mensen de nieuwe iOS 5 hebben gedownload, en dat 20 miljoen gebruikers zich hebben aangemeld voor de online synchronisatiedienst iCloud.

 • Royce

  Ik ben de 3GS zat geworden, had al spijt dat ik niet de 4 heb gehaald.

  Deze iPhone 4S laat ik zeker niet voorbij gaan:D

 • Randall

  Ik wacht ook op nieuwe iPhone 4S, nog een kleine 2 weken helaas nog

 • Iphone 4 verkopen

  Ik ben benieuwd hoe hard het straks met de Iphone 5S gaat. Deze komt 2 jaar na de Iphone 4S uit. Ze hebben nu alleen wel veel meer concurrentie van Samsung…