Volgens sommige rapporten is AT&T bezig samen met Apple om het netwerk indicator te veranderen in “4G” van “3G” voor de iPhone 4S.

Maar ziet er naar uit dat AT&T niet heeft gewacht op Apple om de iOS software-update vrij te geven om deze verandering te maken zoals AT&T’s website nu al beweert dat de iPhone 4S een 4G-compatibel apparaat is.

Zoals u kunt zien in het screenshot hieronder AT&T presenteert de nieuwe iPhone 4S van Apple samen met smartphones zoals Impulse 4G, BlackBerry Torch 9810, Samsung Infundeer 4G etc als een 4G-compatibel apparaat, zie website . iPhone 4S ondersteunt snellere HSPA+ netwerk, deze netwerk wordt door een groot aantal providers over de hele wereld, waaronder AT&T als een 4G-netwerk gezien, dus dat zou ook de reden zijn dat AT&T de iPhone 4S als een 4G-apparaat beschouwt.

 

Phil Schiller, Senior Vice President bij Apple heeft dit gezegd tijdens de “Let’s Talk iPhone” evenement:

Now, if you follow the phone industry, these numbers might sound familiar – 5.8 up, 14.4 down. Where have I heard that before? Well, this is what the majority of our competitors claim when they talk about 4G performance. The Motorola Atrix 4G, the LG Thrill 4G, the HTC Inspire 4G – they even put it in their names. We’re not going to get into a debate in the industry of what’s 4G and what isn’t. We leave that to others to talk about. What’s most important, when it comes to real-world performance – the iPhone 4S is just as fast as all these phones. In fact, we think with some of our software enhancements, it’s even faster in real-world use.

  • John

    wat vodafone en t-mobile aanbied van 14.4mbit is dat 4G?