Ook dat nog? De batterij  van de nieuwste telefoon van Apple loopt snel leeg. Apple is bezig met onderzoek naar de oorzaak van het probleem. De gebruikers van 4S melden namelijk online dat de batterij van de toestel zelfs bij minimaal gebruik snel leeg is.

Het probleem doet zich voornamelijk in England voor.   De gebruikers klagen over de batterijprobleem op het discussieforum van Apple. Volgens sommige  4S gebruikers helpt het als er een back-up van de telefoon wordt gemaakt op de computer. Dat zou het probleem verhelpen.

Sommige 4S gebruikers melden dat het leegloop van de batterij veroorzaakt wordt door het Google Contacts-account dat gebruikt wordt in de Mail applicatie.

Op onze website van iPhonemania vragen wij de ervaringen van de Nederlandse iphone 4S gebruikers. Hebben jullie ook last van de batterij van 4S????

UPDATE: Batterij iPhone 4S snel leeg! [Oplossing]

 • Maestro

  Ik heb er geen last van denk ik, 1ste dag heb ik de batterij laten drainen tot 0% daarna vol opgeladen tot 100%.

  • iPhonemania

   Ik heb hem vanmiddag gehaald rond 13.00 uur was de iPhone 4S 58%, tot 20.00 uur mee gespeeld.

   Nu ben ik het aan het opladen, even volladen. Dan even “Sirri” lastig maken:P

   Elders heb ik ook gelezen dat een restore/herstel ook kan helpen met het snel leeg lopen van de batterij.

 • pinda

  Ja!! Afgelopen uur alleen even een paar berichten gelezen op LinkedIn en FB en geen programma’s op de achtergrond aan staan, locatievoorzieningen uit, en hij is al om 68%!

  Heb wel back up teruggezet van oude iphone, dus misschien idd maar herstel proberen.

  • iPhonemania

   De opladen heeft niet geholpen merk ik, ik ben vandaag 8 uur opgestaan was het 84%, niet eens 3 uurtjes later is het 45%.

   Ik ga denk ik ook even herstellen/Restore proberen wie weet helpt dat.

   • pinda

    Misschien een beetje stomme vraag (ben niet zo’n doorgewinterde iphone kenner) maar hoe zorg je met herstel dan dat je niet alles weer kwijt bent? Of moet je eerst back up maken, herstel en daarna weer back up terugzetten?

    • iPhonemania

     Zodra je geen backup van je iPhone maakt en je herstelt dit, zal je alle apps en telefoonnummers etc kwijt raken.

     Ik raad je dan ook eerst even een backup op je iCloud of je computer te maken.

     Daarna herstellen via iTunes, na de herstel proces zal iTunes automatisch al je gegevens terug plaatsen.

 • Kevin

  Elke keer het zelfde gebeuren met een nieuwe toestel, snap niet waarom je een toestel lanceert terwijl het nog kinderziektes heeft.

 • Daniel

  Als ik hem terug breng, zal de nieuwe die ik zal krijgen zelfde problemen hebben denk ik?

 • Mike

  Damn vandaag wordt het mijn 2de keer dat ik mijn iPhone 4S moet gaan herladen, ik heb hem wel leeg laten lopen en daarna tot 100% opgeladen.

  • laura

   mijn iphone is binnen een uur leeg ook al doe ik er helemaal niks mee.. das toch te belachelijk voor woorden!

   • iPhonemania

    Terug brengen krijg je nieuwe iPhone 4S voor terug. Kost je wel 3 a 4 weken dacht ik. Twee vrienden hebben een nieuwe gekregen.

 • Jimmy

  Je betaalt bijna 700 euries, en je krijgt zulk ellende. Gek voor woorden vind ik.

  Stel het dan tenminste uit, of roep alle iPhone 4S terug!

 • iPhone 4S

  zelfde verhaal hier, mijn 3GS doe ik 2 a 3 dagen mee. Dacht ik even iPhone 4S halen zelfde dag nog leeg

 • Jones

  Damn man, dit is echt klote! was ik lekker blij met mijn nieuwe iPhone 4S, en nu een batterij probleem.

 • iPhonemania

  Check de volgende bericht voor enkele oplossingen voor de batterij leeg loop van iPhone 4S: http://www.iphonemania.nl/?p=578

 • Arie

  Tot en met 6 mei ging mijn iPhone 4S batterij tot wel 2 dagen mee. Op 6 mei 2012 om middernacht met 100% batterij naar bed gegaan en op 7 mei 2012 om 8 uur ’s ochtends telefoon dood en batterij volledig leeg. Vond ik heel vreemd want had nooit problemen met de batterij. Vervolgens opgeladen tot 100% maar in 5 tot 6 uur weer volledig leeg zonder iPhone 4S gebruikt te hebben. Toestel wordt ook heel erg heet zonder dat ik ‘m gebruik en de batterij gewoon leeg getrokken wordt. Vandaag toestel gereset, geen verbetering. Update naar iOS 5.1.1 ook geen verbetering. Denk dus dat ie gewoon stuk is en ik het retour KPN moet doen… Heb het ding sinds 2 maart 2012…

  • Jan

   Hmm vreemd. Als er iets mis was met de batterij zou je het al begin merken. Je hebt gelukkig nog garantie, T-Mobile geeft over het algemeen een nieuwe voor terug. Als je geluk hebt doet KPN dat ook.

 • Awinash Bhagoe

  Beste,

  Ik denk dat het iets te maken heeft met het sycroniseren van de phone, omdat ik hiervoor geen problemen had met het snel leeg lopen van de batterij, sinds ik gisteren aan de computer gehangen had en niet had laten sycroniseren merk ik dat mijn batterij snel leeg loopt en erg warm wordt.

  Hopelijke helpt het om te laten sycroniseren bij jullie , want bij mij heeft het al behoorlijk geholpen.

  MVG,

  Bhagoe

 • Judith

  Tot een paar weken geleden deed mn iphone 4s het prima, sinds laatste update wordt mn toestel binnen 4 uur leeg in standby zonder gebruik, en het opladen duurt een eeuwigheid: na 8 uur laden nog maar op 80% en gloeiend heet bovenin. Belachelijk want met internetgebruik istie met 30 minuten leeg. Na vervanging van batterij nog steeds geen verschil helaas, dus is ook niet een accu probleem…….