In de Verengde Staten is de pre-order van de iPhone 4S afgelopen vrijdag van start gegaan, en vandaag krijgen de eerste kopers al een verzend bevestiging. Hierbij gaat het om de toestellen die via de Amerikaanse operator Sprint zijn besteld en die per UPS worden geleverd.

Ook bij de grote concurrent AT&T zijn de eerste verzend bevestigingen al verwerkt. Dit wil niet zegen dat mensen al op dinsdag hun gloednieuwe iPhone 4S in huis hebben. Apple heeft al afspraken lopen met koeriers om te zorgen dat de bestellingen precies op het juiste datum worden afgeleverd. In de geschiedenis is het wel eens voorgekomen dat iemand z’n iPhone één dag van te voren kreeg.

In Nederland zal de iPhone 4S pas op 28 oktober verkrijgbaar zijn, mocht je hier niet op willen wachten, dan kan je vrijdag in de rij te gaan staan in Londen, Parijs of één van de andere steden waar de iPhone 4S al op 14 oktober gelanceerd wordt.

Om de grote hoeveelheid aan kopers sneller te kunnen helpen, zullen de Apple Stores komende vrijdag al om 8:00 uur ‘s ochtends open zijn. Kopers zullen worden geholpen in de volgorde waarin ze in de rij staan. Op het website van Apple was de eerste voorraad van de iPhone 4S al op de eerste verkoopdag uitverkocht; de levertijden zijn inmiddels opgelopen naar 1 tot 2 weken.Hoewel de iPhone 4S in de ogen van het publiek niet zoveel niets nieuws bevat, leverde het toestel toch een recordaantal bestellingen op.

 • iPhonemania

  iemand hier in de Benelux al een verzend bevestiging ontvangen?

 • iPhone 4S koper

  Nee maar zodra je het hier in Nederland kan komen, ben ik wel van plan om het te kopen.

  Ik heb zelf nu een iPhone 3GS, had al de iPhone 4 niet gekocht, voor mij is dit wel een grote stap:D

 • iPhonemania

  Veel plezier straks met de iPhone 4S!