Apple heeft laten weten dat de nieuwste iPhone 4S binnen 1 dag meer dan 1 miljoen keer is besteld, Vrijdag 7 oktober was de voorverkoop in begonnen in de Verenigde Staten, Australië, Canada, Duitsland, Japan, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

De nieuwe iPhone 4S heeft het beter gedaan als zijn voorganger de iPhone 4, deze heeft maar liefst 600.000 keer gescoord tijdens de pre-order periode.

Veel consumenten waren verheugd op de iPhone 5. Door dat Apple niet naar de verwachtingen van de consument had voldaan, dachten meerderheid van de mensen dat de verkopen mee zouden vallen.

“We zijn helemaal stil van het overweldigende enthousiasme waarmee iPhone 4S is ontvangen”, aldus Philip Schiller, senior vice president Worldwide Product Marketing van Apple. “Nog nooit eerder zijn er zoveel bestellingen voor een nieuw Apple product op de eerste dag gedaan en we zijn erg blij dat onze klanten net zo weg zijn van iPhone 4S als wij.”

Vrijdag 14 oktober vanaf 8.00 uur lokale tijd start in de Verenigde Staten, Australië, Canada, Duitsland, Japan, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zullen de officiële verkoop van de iPhone 4S beginnen.

Vanaf 28 oktober is de nieuwe iPhone in nog 22 landen verkrijgbaar, waaronder Nederland.

De iPhone 4S is verkrijgbaar in zwart en wit met 16GB, 32GB of 64 GB opslagcapaciteit. De prijzen zijn nog niet bekend voor de Nederlandse markt, maar in Duitsland is het toestel los verkrijgbaar vanaf €629,-

  • Safet

    Ik ga hem ook halen:D

  • iPhonemania

    Veel plezier ermee zou ik zeggen;)