Toen Apple de nieuwe iPhone 4S onthulde was één van de nieuwe functies een verbeterde camera.

De nieuwe iPhone 4S heeft een 8-megapixel camera, maar de verbeterde camera is ook in staat om 1080p full HD video’s op te nemen. Dit is een verbetering ten opzichte van de reeds machtig indrukwekkende 720p, 5 megapixel camera in de iPhone 4.

De iPhone 4S is alleen nog maar een week te koop, en we zijn al getrakteerd op de allereerste videoclip met de nieuwste smartphone van Apple.

The Turnback’s besloten om de video voor hun nieuwe single “Cellophane Sky” met behulp van twee glimmende nieuwe iPhone 4S op te nemen, in plaats van de gebruikelijke high camera’s. Gefilmd in volledige 1080p op de New Yorkse nachtclub “Webster Hall”/

Op 14 oktober 2011 kregen we twee nieuwe iPhone 4S smartphones. Op zondag 16 oktober schoten we de video in de beroemde nachtclub NYC Webster Hall. In de komende paar dagen met weinig slaap en veel koffie was uiteindelijke de video klaar.

Deze video werd volledig opgenomen met behulp van deze twee iPhone-4S en werd gewijzigd op Final Cut Pro.

  • Henry

    hadden zeker geen geld voor een echte camera:P haha grapje film ziet er goed uit