We zijn nu net een paar dagen verwijderd van de nieuwste smartphone van Apple namelijkde iPhone 4s.

Het is heel verrassend hoe enthousiast mensen lijken te zijn over de iPhone 4S, en dat ene app waar we allemaal naar snakken is Siri, Apple’s nieuwe virtuele stem assistent.

Met dat in gedachten, als je geluk hebt net als de gozer op de video hier beneden en je hebt de iPhone 4S gekregen. Wat zou je doen als eerst? een video maken en het aan de hele wereld laten zien natuurlijk!

We geven Mr. applemastertouch een ‘8’ voor de moeite, hij is geen professionele unboxer zoals we zien, zijn video laat een beetje te wensen over. Dat gezegd hebbende, hij laat wel de belangrijke stukjes zien hoe de nieuwe Siri werkt met een paar eenvoudige vragen.

De video laat alle belangrijke gebruikelijke functies van Siri zien: Alarmen instellen, het vragen om map plaatsen en dergelijke, dit en meer kan je allemaal met Siri doen met een vraag zonder maar één vinger te bewegen

 • Sahin

  De nieuwe iOS 5 is vet gaaf man, alleen Siri nog in het Nederlands.

 • Ruud

  verschrikkelijk zeg.

  • Frans

   wat vind je verschrikkelijk als ik vragen mag?

 • iPhone 4S

  Wat een bof kont die mr. applemastertouch, één van de eerste met een iPhone 4S.

 • Samsung

  WOAW, die Siri is hard!