Ik kan u wel vertellen dat de iPad 2 één van de langs durende jailbreaks tot nu toe. iPad 2 is alleen op iOS 4.3.3 jailbreak-baar via JailbreakMe. Tot de dag van vandaag was er geen nieuws over een nieuwe iPad 2 jailbreak op iOS 5. Een iPhone Dev Team lid heeft vandaag bevestigd dat de iPad 2 op iOS 5 is jailbreakt en er is een video ervan gemaakt.

Het nieuws komt rechtstreeks van MuscleNerd – bekende iPhone hacker en lid van het iPhone Dev Team – in de vorm van een tweet waarin hij een video  deelt van een jailbreakte iPad 2 op iOS 5.

via Twitter:

Here’s a short video of current JB working on iPad2: youtu.be/oJVGl1eRW2A (Just like iPhone4S, lots of hurdles remain, no ETAs)

(For completeness (& post-verification this is real), here’s the iPad2 iOS5 ioreg dump musclenerd.com/ioreg_ipad2.txt .. 4S is earlier in timeline)

De video die MuscleNerd heeft geüpload toont de lancering van Photo Booth, die in de eerste plaats bevestigt dat de iOS-apparaat in kwestie is in feite een iPad 2 is. Lanceert daarna kiosk, dat bevestigt dat de iPad 2 op iOS 5 draaied, en, ten slotte lanceert hij Cydia dat ook goed bevestigt dat de iPad 2 op iOS 5 jailbreakt is! We hebben de embedded video aan het einde van dit bericht.

 

Zoals we in het begin van dit bericht hadden vermeld kan de iPad 2 alleen op iOS 4.3.3 jailbreakt worden. Als u nog niet heeft upgrade naar iOS 5, kunt u jailbreakme.com bezoeken, binnen 2 tikken heb je Cydia op je Home screen.

 • Houtsma

  ik blijf nog wel ff op iOS 4.3.3, zodra er een iOS 5 jailbreak is zal ik de mijne ook updaten naar iOS 5, tot die tijd lang leve 4.3.3:)

 • Terpstra

  He he dat werd tijd, was al bang dat de iPad 2 niet jailbreakbaar was

 • Clifton

  Hopen dat de iOS 5 op iPad 2 z.s.m. jailbreak er komt, kan ik eindelijk eens updaten naar iOS 5.

 • Jeffrey

  Is er nou een jb voor iPad 2 iOS 5.0.1???