Apple heeft iOS 5 12 oktober gelanceerd, de nieuwe iOS heeft o.a de nieuwe overzichtelijke verzamelplaats voor al je Push Notificaties met zich meegracht. Een compleet overzicht van alle ontvangen meldingen krijg je te zien wanneer je vanaf de statusbalk naar beneden over je scherm veegt.

Wij hebben 4 leuke Jailbreak Tweaks gevonden voor de Notificatie Center.  zie hieronder de lijstje.

 

WidgetTask

WidgetTask is vergelijkbaar als SBSettings voor het Notificatie Center. Zodra je WidgetTask hebt geïnstalleerd krijg je in je Notificatie Center de beschikking over de handige knoppen zoals: in- en uitschakelen van Wifi, Bluetooth, Vliegtuig modus en het aanpassen van de helderheid het scherm en het volume.

 

RSSWidget

Hou je regelmatig RSS feeds bij? Dan is RSSWidget een echt iets voor jou, plaats hiermee je favoriete feed in je Notificatie Center zodat je het ieder moment kunt raadplegen.

 

BatteryCenter Widget

De BatteryCentre Widget toont je status van je accu in het Notificatie Center.

 

MusicCenter

MusicCenter zorgt ervoor dat je in de Notificatie Center een overzicht krijgt wat voor muziek je op dat moment afspeelt. Je krijgt de album naam te zien en de beoordelingen hiervan. De ontwikkelaar werkt momenteel aan een update, deze update zal extra knoppen aan de Notificatie Center toevoegen zodat je eenvoudig naar het volgende en vorige nummer kunt gaan. Als je MusicCenter wilt hebben dien je in Cydia het volgede repo toe te voegen: cydia.wrightscs.com

 • Khalid

  hoe krijg ik SBSettings in mijn notificatie center? Bij mij komt die apart. Net als op iOS 4.x

  • iPhonemania

   Deze dien je in instellingen aan te zetten:

   Instellingen > Berichtgeving > SBSettings aanzetten

 • Khalid

  Yes gelukt, zo makkelijk was dat.

  Dank je wel gozer.

 • Anton

  Beste Notificatie Center Tweak vind ik toch de SBSettings het beste.

 • iPhonemania

  Ja vind ik ook, aan de SBSettings heb ik je echt veeel aan. De rest heb ik weer gewist, had ze wel getest.