De jailbreak ontwikkelaars blijven het telkens maar weer flikken. Apple had vorig week woensdag iOS 5 released, de zelfde dag was deze iOS ook jailbreak baar op alle apparaten van Apple (behalve iPad 2 en iPhone 4S) met Redsn0w 9.9.6b4.

Het grote struikelblok voor velen is dat een upgrade naar een nieuwe versie van iOS echter verliezen van uw jailbreak en al je tweaks. Er is natuurlijk al een tethered jailbreak voor de iOS 5, Bij deze soort van jailbreaken dien je altijd je toestel via je computer op te starten met Redsn0w 9.9.6b4, na het uitvallen van uw toestel of leeg raken van de batterij.

Als je kunt omgaan met een tethered jailbreak, zult u wel willen weten welke van uw favoriete jailbreak apps en tweaks al compatibel zijn met iOS 5. Gezien de veranderingen erg diep zijn in deze iOS, zijn de kansen groter dat meerdere tweaks wat langer tijd nodig hebben om hergeschreven te worden.

Met dat in gedachten, heeft Ben (@The_Ben op twitter) een handige spreadsheet gemaakt, zo zullen gebruikers na kunnen gaan welke jailbreak apps en tweaks op de iOS 5 werken.

  • Jason

    Hier was ik op zoek naar, zo kunnen we ook tweaks testen die we niet hebben:D

  • Johan

    Zelfde verhaal hier, dit is echt handig. zo hoef je niet alles zelf te testen of die wel werkt of niet