Net voor het slapen ben ik een interessant artikel tegen gekomen op het internet,  Dat de Apple iPad 3 in productie zal gaan voor het einde van het jaar, dit nieuws komt van Jeffrey Fidacaro, een analist bij de Susquehanna Financial Group.

Wat er gezegd wordt is dat bij fabrikanten al een order ligt van één miljoen iPad 3’s in het vierde kwartaal van dit jaar. Dit nieuws komt van vele analisten die proberen te voorspellen wat de iPhone 4S gaat betekenen in de toekomst voor Apple als bedrijf. Apple zal de resultaten van het bedrijf op 18 oktober vrijgeven.

In Fidacaro’s rapport  refereert hij zijn collega’s verslag over de iPad waar andere analisten vraagtekens hadden bij de huidige stijging van de iPad productie:

We believe AAPL pulled production forward to ensure sufficient availability of iPad during the holidays, and such a move is consistent with a production decline in advance of the new model launch (we believe iPad 3 starts production in 4Q, as noted below). Thus, we believe that recent competitor reports, which only noted the 4Q production volumes two weeks ago, were misinformed. iPad 3 appears on the forecast for 4Q production start. Our checks indicate that iPad 3 has now shown up on AAPL’s production forecast for a late-4Q production start. We believe 0.6 mln-1 mln units are forecasted for 4Q production.

Dit is geweldig nieuws als dit plannen kloppen. BGR speculeert dat de aankondiging van een iPad Mini een minder dure optie is dat snel uit de hoek kan komen. BGR meld dat de Mini iPad zeer waarschijnlijk niet kleiner wordt in omvang, maar zal de concurrentie aangaan met de Kindle Fire van Amazon. Steve Jobs zijn laatste grote project voor zijn dood denk ik dat we de hardware upgrade, wat we allemaal willen zien, snel te zien krijgen.

Zelfs zonder enig verschil in de design van de iPhone 4S, is Apple erin geslaagd om meer dan 4 miljoen iPhone 4S -en in 3 dagen tijd te verkopen. Dit is een record aantal voor Apple zowel de telecom industrie.

via BGR

  • iPad 3

    Nog geen beide van de iPad’s kunnen kopen, hopen dat ik iPad 3 wel kan kopen.

  • Michaël

    Damn dat is snel, A6 chip zou geweldig zijn. We wachten op je iPad 3