Enkele weken geleden werd het populaire website JailbreakMe.com door de originele eigenaar op een veiling site genaamd GoDaddy geplaats. Deze werd verkocht aan een bedrijf genaamd ConceitedApps. Echter na de overname had de nieuwe eigenaar van JailbreakMe iPhone malware geplaats op de wensite. De reden hiervan is onbekend.

Na deze vieze streek van ConceitedApps, heeft de iPhone Dev Team een nieuwe website genaamd jailbreaks.me gekocht om hier de populaire Jailbreak Tool te hosten. We hebben nu nog een betere nieuws voor jullie. De domein JailbreakMe.com is door Saurik, de beroemde persoon achter Cydia app, terug gekocht van ConceitedApps. Vind persoonlijk wel aardig dat ze deze terug hebben gegeven.

Dus JailbreakMe.com is weer helemaal veilig gesteld dankzij Saurik. Via JailbreakMe 3.0 kan je je iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 3G, iPod Touch 4G, iPad 1 en iPad 2 jailbreaken op iOS 4.3.1, iOS 4.3.2, en iOS 4.3.3.

  • iPhonemania

    Vind wel vaag dat zo’n domein wordt verkocht:s

  • Alexander

    leuk actie van Saurik, leuk gebaar van de iCommunity.

  • iPhonemania

    Begreep ook niet waarom Comex NIET jailbreakme.com heeft geregisterend maar iemand anders:S