In de Verenigde Staten is het weer feest met de nieuwe iPhone 4S. AT&T heeft laten weten dat ze in de eerste 12 uur meer dan 200.000 bestellingen binnen hebben gekregen. Dit hebben ze te danken aan de 4G netwerk wat alleen AT&T aanbied. Met de 4G netwerk kan je tweemaal zo snel downloaden en tegelijkertijd kunt bellen.

De record verkoop van AT&T is opmerkelijk, want de operator moet voor het eerste keer bij een lancering van een iPhone de markt delen met rivalen als Sprint en Verizon. Alle drie de operator zijn tegelijk begonnen met de voorverkoop van de iPhone 4S. Sprint en Verizon hebben nog niks naar buiten gebracht qua voorverkopen.

Vorig jaar bij de lancering van de iPhone 4 meldde AT&T al dat de iPhone 4 verkoopcijfers tegenover de iPhone 3GS 10 keer was gestegen.

Vanwege het groot aantal bestellingen is de verwachte verschepingsdatum opgeschoven tot 1/2 weken. De iPhone 4S is officieel te verkrijgen op 14 oktober in Amerika. Australië, Canada, Engeland, Japan en Duitsland. In Nederland moeten wij helaas 2 weken langer wachten dan ons buren.

 • Yasin Gokce

  200.000 iPhone 4S in 12 uur woww alleen al door AT&T, dacht dat het zou tegen vallen.

  Er zijn toch nog veeeel iPhone lovers:P

 • Andre

  De eigenschappen van de iPhone 4S zouden eigenlijk in de iPhone 5 horen. A5 dual chip. 8megapixel camera, 1080p video.

  Alleen de buitenkant is zelfde gebleven. en natuurlijk iPhone 4S, de naam

 • iPhonemania

  Ja zoiets, maar de iPhone 4S is nog wel 512MB ram geheugen, 1GB had ik eigenlijk verwacht.

 • Tattoo voorbeelden

  Goede informatie, hier kan ik zeker wat mee bedankt!