iPhone Dev Team heeft een bijgewerkte versie van Redsn0w 0.9.9 uitgebracht die ondersteuning biedt voor iOS 5 Jailbreak voor Windows-gebruikers, maar ook een belangrijke fix, namelijk de “Location Services” probleem voor de iPhone 3GS gebruikers die werken met een iPad 06.15 baseband.

Deze versie van redsn0w komt bijna een week na redsn0w 0.9.9b5 werd vrijgegeven voor Mac-gebruikers, die ondersteuning biedt voor het jailbreaken van de iPad, iPhone 3GS, iPhone 4 en iPod Touch 3G/4G op iOS 5.

Dus wat is nieuw in redsn0w 0.9.9b6? Goed als u niet beschikt over een iPhone 3GS met 06.15 baseband hoeft u niks te doen. Deze nieuwe versie brengt in feite een functionele en cosmetische fix voor de iPhone 3GS gebruikers met 06.15 baseband dat netwerk crash elimineert bij het gebruik van Location Services in iOS 5.

Van iPhone Dev Team:

We’ve released version 0.9.9b6 of redsn0w, with both a functional fix and cosmetic fix for iOS 5 jailbreakers. For iPhone 3GS owners with the 06.15 baseband, this redsn0w eliminates the network crash you saw when using Location Services in iOS 5 (in fact, you don’t even need to disable Location Services anymore during the initial setup). The cosmetic fix is to the visual countdown you see when going into DFU mode.

Om het uw nog gemakkelijker te maken hadden wij een tutorial gemaakt over hoe je de iOS 5 kunt jailbreaken op de iPhone 4, 3GS, iPad en iPod Touch 4G/3G met behulp van RedSn0w.

Download Redsn0w 0.9.9.b6 voor Mac en Windows