Vele maanden en eindeloos iOS 5 beta’s later heeft Apple eindelijk de lanceer datum van iOS 5 bevestigd.

Nieuwste en beste besturingssysteem van Apple zal volgende week woensdag 12de het huidige iOS 4 vervangen, dat is een spannend vooruitzicht voor vrijwel elke iPhone, iPad en iPod Touch eigenaar. Met ingang van volgende week zullen we allemaal verlost zijn van die vreselijke meldsysteem – of liever ongeorganiseerd zootje.

Met spanning wachten vele miljoenen mensen op de nieuwe iPhone 4S, want hierin zult de iOS 5 al voor geïnstalleerd zijn, zoals altijd kan je op alle iDevices de iOS 5 gratis installeren. Sinds de beta release in juni, hebben meer dan 100.000 geregistreerde Apple ontwikkelaars iOS 5 getest op hun iDevices met vooral positieve feedback. Vandaag is iOS 5 GM is beschikbaar voor elke ontwikkelaar, houd wel rekening mee dat ALLEEN ontwikkelaars de nieuwste iOS 5 Gold Master kunnen downloaden.

Dus maak die datum in uw agenda vrij jongens! Volgende week woensdag zal iTunes je begroeten met de nieuwe update!

  • Yasin Gokce

    Nu alleen nog de Siri in het Nederlands, lijkt me een coole app

  • Gerald

    Ja man die heb ik op youtube gezien, zou zeker handig zijn zo’n app.

  • iPhonemania

    Zal niet meer zo lang duren:D