Research In Motion (RIM) heeft bevestigd dat er 2 nieuwe toestellen van de beroemde BlackBerry smartphones komen.

Op de developersblog van RIM  staan de specificaties van de toestellen. De BlackBerry Bold 9790 en de BlackBerry Curve 9380. “Nieuwe BlackBerry 7 OS smartphones zijn klaar om gelanceerd te worden en om onze gemeenschap van ontwikkelaars te helpen bij de voorbereiding hiervan, plaatsen we toestelinformatie, simulatoren en stellen we de BlackBerry App World -shop voor inzendingen!”, schrijft RIM op de website.

Volgens RIM zal de Curve 9380 over een 3,2-inch scherm beschikken met een resolutie van 360 x 480. Volgens geruchten zal de smartphone uitgerust zijn met een 800 MHz processor, 5-megapixel camera en 1 GB RAM-geheugen.

Blackberry Bold 9790 heeft een 2,44-inch touchscreen en een QWERTY-toetsenbord. Deze smartphone zal voorzien zijn van een 1,2 GHz processor, een 5-megapixel camera, 8 GB aan intern geheugen, Wi-Fi en NFC-mogelijkheden.

De twee nieuwe smartphones van BlackBerry zullen hoog waarschijnlijk volgende week op Blackberry DevCon officieel aangekondigd worden.

  • iPhone 4S

    Go iPhone 4S!