De Golden Master versie van iOS 5 was op 4 oktober vrijgegeven voor iOS ontwikkelaars, zelfde dag was deze te jailbreaken met Redsn0w. Geoptimaliseerde jailbreak tweaks voor de iOS 5 lieten nog even op zich wachten. Inmiddels wordt er een nieuwe versie van SBSettings getest die de jailbreak tweak volledig integreert in het nieuwe Notification Center van de nieuwe iOS 5.

Er is nog geen sprake van een volwaardige update van de tweak voor de iOS 5, maar geïnteresseerden zijn vrij om de beta versie via Cydia te downloaden

SBSettings is een jailbreak tweak die ervoor zorgt dat je de belangrijke knoppen altijd binnen handbereik hebt. Op deze manier hoef je niet steeds instellingenmenu door te bladeren om bijvoorbeeld WiFi aan te zetten of om de helderheid van je scherm aan te passen.

Verder geeft deze jailbreak tweak informatie weer, zoals de geheugen en je IP-adres. Deze knoppen zijn totaal veranderbaar naar je eigenwens.

Deze nieuwe versie stelt je in staat om SBSettings te tonen in het Notification Center van de nieuwe iOS 5. Daar staat hij netjes bij de standaard al aanwezige weer- en beurswidgets. De knoppen zijn gewoon vanuit de widget zelf in te drukken, zonder dat je naar een nieuw scherm wordt gestuurd.

De SBSettings-update bevindt zich op het moment in een bètafase. Om gebruik te maken van deze jailbreak tools dien je deze repo http://thebigboss.org/ios5beta/ aan cydia toe te voegen.

 • Mitchel

  Spannend nog 2 dagjes voor de iOS 5.

  Jailbreaken gelijk dus:P

 • Vraagje

  Beste Jailbreak app vind ik die SBSettings. Kei handig

 • iPhonemania

  MyWi vind ik ook wel super.

 • Marco

  één van mijn favo is barrel Ik gebruik de curl and roll away optie;)