Een nieuwe Cydia pakket genaamd “SemiTether” jailbreak voor iOS 5 is nu beschikbaar op BigBoss repository die in feite uw toestel helpt te rebooten met een tethered jailbreakde iPhone, iPad en iPod touch, zonder dat u in uw apparaat aansluiten op pc of Mac. Dit is de tweede beste ding om te hebben met een tethered jilbreak. De enige nadeel is dat je Safari, Mail, Cydia en jailbreak apps die je hebt geïnstalleerd op uw apparaat niet kunt gebruiken.

BigBoss beschrijft:

it is protection for if your device reboots while you’re on the road.

OPMERKING: Dit zal niet werken met een iPhone 4S of iPad 2.

Stap 1: Download de nieuwste versie van Redsn0w 0.9.9b6 voor de Mac of Windows. en vol daarna onze volledige stappen plan om een tethered jailbreak op iOS 5 kunt uitvoeren.

Stap 2: Als u klaar bent met de tetherd jailbreak, Start Cydia, en voeg http://thebigboss.org/semitether als repository in Cydia toe.

Stap 3: Nu naar  “SemiTether” pakket in Cydia en installeer het! Je bent klaar!

 

Nu zul je in staat zijn om uw tethered jailbreakde apparaat onderweg te kunnen rebooten, zonder gebruik te hoeven maken  van een pc of een Mac. Maar zoals hierboven beschreven, bent u niet in staat om uw Mail, Safari en Cydia gebruiken tot je terug opstarten van het apparaat in een tethered jailbreak staat met behulp van RedSn0w. Om dit te doen, start redsn0w, ga naar “Extra”, selecteer “Just Boot” optie en volg Redsn0w. Redsnow zal de rest voor u regelen.

Eenmaal gedaan, moet je nu in staat zijn om opnieuw gebruiken te kunnen maken van Mail, Safari en Cydia.

 • Mike

  Tenmiste kan ik nu mijn iPhone onderweg weer aankunnen zetten.

 • Jimmy

  laatst was mijn batterij leeg, na het opladen ging die dus niet meer aan door de tethered jailbreak.

  Dit zou dan ideaal zijn voor mij.

 • iPhonemania

  Ja dit is zeker goed nieuws, laatst dacht ik even opnieuw starten, maar kreeg mijn iPhone niet meer aan, bleek dat je internet verbinding nodig hebt voor Redsn0w om ‘Just Boot” optie te kunnen gebruiken.

  Nu kunnen we tenminste wel bellen en gebeld worden.