Zo dat was snel, zaterdag de 15de hadden we het over “Siri Assistant Ported naar iPhone 4” de iOS ontwikkelaars zijn nog druk mee bezig met dat. daar wil ik het vandaag niet over hebben. We hebben vernomen dat er nog een ander persoon bezig is om de Siri Assistant naar de iPad 2 te brengen.

Siri was aangekondigd op de Apple’s “Let’s Talk iPhone” event in Cupertino, California. Dit moet één van de grootste feature zijn van de nieuwe iPhone 4S. Siri is een personal assistant die je met je stem kan besturen en dingen laten doen zoals: alarm instellen/herinneringen/afspraken in plannen, smsne/emailen/iemand bellen, route vragen en veel meer. En dit allemaal met je stem!

Nieuws is rechtstreeks van de iOS ontwikkelaar Sonny Dickson gestuurt op zijn Twitter account, in zijn tweet laat hij weten over de Siri voor iPad 2 inclusief een foto, zie foto beneden.

Zodra Siri volledig werkt op de iPad 2, zult u het hier op iPhonemania lezen. Om straks gebruik te maken dient u wel uw iPhone 4 / iPad 2 te jailbreaken op iOS 5.

  • Valerio

    lijkt me ook cool voor de iPad 2. heb helaas geen iPhone:P