De nieuwe iOS 5 lancering heeft 200 nieuwe functies met zich meegebracht waaronder de populaire Siri Assistent. Deze nieuwe functie is alleen beschikbaar op de iPhone 4S. Eerder hebben wij u hier op iPhonemania medegedeeld dat hackers bezig waren om de populaire Siri Assistent te porten naar de iPhone 4.

Steven Troughton-Smith in samenwerking met 9to5Mac waren bezig om de Siri Assistenten te porten naar de iPhone 4, dit is dus nu gelukt! De Siri Assistent is volledig werkend nu voor de iPhone 4 en iPod Touch 4G.

Een recente interview met Steven werd er gevraagd of hij Siri Assistent beschikbaar gaat maken voor het publiek, hierop antwoordt Steven Troughton-Smith dat dit niet zijn bedoeling was, en dat hij alleen geintereseerd is in de technologie achter Siri.

 • Luke

  Hoe kan ik Siri op mijn iPhone 4 krijgen dan?

  • iPhonemania

   De maker Steven wilt de files niet vrijgeven. Anders had ik een handleiding voor gemaakt, sorry

 • Luke

  Ow jammer, Rare Steven dan. Je maakt iets maar je deelt het met niemand. Egoïst:P