De iPhone 4S was niet het laatste project waar Steve Jobs aan heeft gewerkt. In feite is de volgende generatie iPhone (iPhone 5?) waar Steve Jobs aan zat te werken voor zijn vertrek uit onze wereld.

Omwille van dit artikel, zal ik verwijzen naar de volgende iPhone als de iPhone 5, met het feit dat dit het laatste project was waar meneer Steve Jobs aan heeft gewerkt. De verwachting is dat deze aankomende generatie iPhone, volledige herziening van de telefoon met de mogelijkheid van Long Term Evolution (LTE), beter gezegd als 4G. Ik denk dat het veilig is om te veronderstellen dat de iPhone 5 een groter scherm zal hebben en een slanker profiel. Er werd gezegd dat Steve Jobs zijn laatste tijd veel bezig was met dit project (iPhone 5) en aan de iPhone 4S liet hij zijn teamgenoten werken, door hij wist dat hij niet lang meer had te leven.

Ashok Kumar een analist bij Rodman & Renshaw verwacht dat de iPhone 5 zal uitgroeien tot een ‘cult klassieker’ te wijten aan het feit dat het laatste project van Steve Jobs. Dat als feit, verwacht ik dat Apple de iPhone 5 als warme broodjes over de toonbank zal verkopen, en dit zal leiden tot een nieuwe record wat natuurlijk de iPhone 4S zal overtreffen.

Ik kan ook veilig zeggen dat de nieiuwe iPad 3 het zelfde hardware upgrades zal krijgen als de iPhone 5. Deze zullen o.a. een nieuwe processor, geheugen capaciteit, een betere gyroscoop en versnellingsmeter en meer zijn. Houd er rekening mee dat dit puur speculatie is op dit moment, tegen die tijd weten we dat het een grote cosmetische en intern upgraden zal krijgen. Zullen we iOS 6 zien tegen die tijd? Of zullen we blijven op de iOS 5 en wat tweaks?

Nadenkend over hoe groot zo’n project was, en dat dit begrijpelijk was dat de iPhone 4S als een subtiele upgrade van zijn voorganger. De iPhone 5 moet voldoen aan de hype en nog steeds de beste telefoon op de markt zijn. We verwachten dat de nieuwste generatie van de iPhone rond Developer Conference van Apple volgende zomer te zien is. Ik denk dat we zullen moeten afwachten en zien! Oh wat een lange wachttijd zal het zijn!

via CNet

 • ifonemania

  Persoonlijk ken ik je niet maar, je hebt de wereld voor ons veranderd. Dank u wel!

  Rust in vrede!

 • iPhonemania

  RIP brother!

 • Kameran

  Een groot verlies voor de mensheid, respect broeder!

 • iPad 3

  Zonder jou is Apple niet meer het zelfde, rust in vrede en zacht!

 • H. Vonk

  iPhone 4S ga ik overslaan heb namelijk de iPhone 4. De iPhone 5 ga ik zeker wel kopen, dank je wel meneer Jobs!

  Rust in vrede

 • Karel

  Ik sla ook de iPhone 4S over, zal nog zeker minimaal nog met mijn iPhone 4 moeten doen, maar ben er tevreden mee.

 • Yaser

  Wanneer komt de iPhone 5 uit?

 • iPhonemania

  Naar verwachting zomer 2012

 • Patrick

  Ben benieuwd wat voor hardware upgrades de iPhone 5 met zich mee zal brengen, quad-core a6 chip, 1gb ram, 12megapixel, 1080p filmen en photos, iOS 6?

  Denk dat we dit wel kunnen verwachten van iPhone 5

 • Chris

  Jammer dat de iPhone 5 niet dit jaar is uitgekomen, ik wil GEEN 1 jaar wachtuh!

  RIP STEVE JOBS

 • Stefan

  Daarom is de iPhone 4S niet veranderd in uiterlijk, geen innovatie van Apple Crew.

 • Pieter

  Jammer zou graag de iPhone 5 nu lieverd gehad. iSad:(