Amerikaanse media’s schrijven vandaag dat de providers in VS al door hun voorraad iPhone 4S zijn. De nieuwe iPhone 4S kan niet meer, of met vertraging voorbesteld worden.

Bij Sprint en Verizon zijn helemaal geen iPhone 4s toestellen meer op voorraad. Dit is dan alleen de gereserveerde voorraad voor voobestellingen. Er is uiteraard genoeg iPhone 4S toestellen beschikbaar voor de verkoop op 14 oktober, dit is dan ook de officiële datum wanneer de nieuwe iPhone te koop zal zijn in de Verenigde Staten (VS).

AT&T heeft de iPhone 4Snog wel op voorraad, maar klanten krijgen een levertijd van 3 tot 4 weken te horen. De voorbestellingen waren op 7 oktober begonnen, toen werd een levertijd van 1 tot 2 dagen beloofd.

Apple maakte eerder deze week al bekend dat er in de éérste 24 uur méér dan 1 miljoen iPhone 4S voorbesteld waren.

De iPhone 4s zal vanaf 28 oktober in Nederland beschikbaar zijn. Wanneer de voorbestellingen van start zullen gaan is nog niet bekend gemaakt. Onlangs lekte wel de mogelijke iPhone 4S prijzen van KPN uit.

  • iPhonemania

    Ben benieuwd hoeveel voorraad de 3 grote operators hadden.

  • Louis

    Damn dat gaat hard, de iPhone 4S