Ten eerst wil ik jullie allen van harte welkom heten op de gloed nieuwe vers van de pers iPhonemania.

Zoals velen weten is iPhone een dikke hype geworden sinds het lanceren van de eerst iPhone in 2007. Er is zoveel rondom de iPhone te doen die de meeste van ons niet weten. Via deze iPhoneblog wil ik jullie mijn weten en doen overbrengen om optimaal van ons iPhone, iPad en iPod touch gebruik te kunnen maken.

Ik heb een mentaliteit van wat IK heb gekocht behoort tot mij en ik doe er alles mee wat ik mee wil doen. Jailbreaken van mijn iPhone behoort ook dus onder dat mentaliteit. Velen van ons doen het puur om installous te kunnen gebruiken zodat ze gratis app kunnen downloaden. Be my guest zou ik zeggen.

Zodra je een iPhone, iPad of iPod touch hebt gejailbreaket krijgt je het Cydia app op uw iDevice, alles wat je wenst is er te vinden. Maar dat vertel ik je niet hier, dit en veel meer zal je op de website kunnen lezen.

Veel lees plezier.

DELEN
Volgend artikelRelease date iOS 5 bevestigd door Apple
iPhonemania biedt zijn bezoekers dagelijks verse Apple, iPhone, iPad, iPod Touch en iOS nieuws aan. Voor de Jailbreak liefhebbers zijn er altijd gratis stap voor stap handleidingen te vinden
 • Mitchel

  Vette website man, zal dit zeker vaker bezoeken. Komt aardig wat nieuws binnen dagelijks.

 • iPhonemania

  dank je wel man, je bent altijd welkom.

 • iPhonemania

  Beste bezoeker,

  Vanmorgen waren er enkele problemen met het laad tijd van de website, dit kwam door een plugin die alles op de website in de gaten hield. Deze is bij deze uitgeschakeld, om de website nog sneller te laten draaien hebben we ook gekozen om de webpagina’s in cache te laten draaien, om alles nog sneller te laten werken.

  • van der Wiel

   Nu is de website veel sneller dan voorheen, je hebt alles alles netjes in orde gebracht merk ik.

 • iPhonemania

  Download Jailbreak Tools pagina gaat aangepast worden, enkele tools zullen verdwijnen.