Wil je iPhone 4S bestellen? Dan kan tegenwoordig overal in Nederland; bij operators, webwinkels en telefoonwinkels. De iPhone simlockvrij kopen is ook mogelijk, waarbij je zelf voor een abonnement zorgt, bijvoorbeeld een sim only abonnement.

Bij de drie grote Nederlandse operators zijn de iPhone 4S , iPhone 4 en iPhone 3GS al verkrijgbaar: T-Mobile, KPN en Vodafone. Maar ook bij Telfort, Hi, MTV Mobile, Hyves, Rabo Mobiel en diverse ander providers kun je al de iPhone 4S kopen.

Er is veel keuze uit iPhone-aanbieders en abonnementen. Je kunt bij T-Mobile de iPhone 4S voorbestellen in de kleuren zwart en wit. De iPhone 4S T-Mobile wordt geleverd met een iSmart- of Relax-abonnement. In het laatste geval ben je flexibeler qua opties, wel moet je iets betalen voor het toestel. T-Mobile verkoopt ook de iPhone 4 en iPhone 3GS.

Een voorbeeld aanbieding: iPhone 4S met T-Mobile abonnement De iPhone 4S T-Mobile is verkrijgbaar in zwart in wit. Vanaf 21 oktober 2011 start de pre-order waarna de toestellen vanaf 28 oktober beschikbaar komen. T-Mobile verkoopt ook nog de iPhone 4 en iPhone 3GS als budgetmodellen. T-Mobile heeft twee geschikte iPhone-abonnementen: T-Mobile iSmart abonnement en T-Mobile Smart Plus abonnement.

Momenteel kun je alleen iPhone 3GS en iPhone 4 aanschaffen; de iPhone 4S pre-order begint morgen de 21ste bij T-Mobile. Samengevat is de T-Mobile iPhone in vijf uitvoeringen verkrijgbaar:

64GB iPhone 4S (pre-order), 32GB iPhone 4S (pre-order), 16GB iPhone 4S (pre-order), 8GB iPhone 4 en de 8GB iPhone 3GS (alleen in zwart)