Vanaf vandaag heeft supermarktketen Aldi een nieuwe tablet in haar assortiment genomen. Het gaat om de LifeTab met een 7-inch display en draaiend op Android 2.3.

De tablet wordt onder de naam MiniPad verkocht in alle Aldi vestigingen maar wees er snel bij want de voorraad is beperkt.

Op de website van Aldi staat niet veel gegevens over de MiniPad tablet, wat we weten van dit tablet is dat hij een 7-inch capacitief TFT touchscreen heeft, WiFi verbinding en beschikt over 2 GB geheugen, wel kunt dit opslag ruimte uitbreiden met een MicroSD card, verder krijgt u er enkele educatieve games bij en de bezorgde ouders krijgen een volledige controle over de surf gedrag van hun kinderen.

Er zijn nog enkele vragen die we helaas niet kunnen beantwoorden voor jullie, dit zijn onder andere: Het werkgeheugen, processor, ondersteuning van Android Market, Google Apps en van Flash. Kortom, probeer even in een Aldi vestiging meer te weten over de MiniPad.

Over de prijs van 89.99 euro hoeft u niet na te denken, dit is zeker goedkoop!

via Aldi & TabletsMagazine

  • Jeska

    Verwijderd door admin

    • iPhonemania

      Let op je taal gebruik!