Twee dagen geleden had Apple iOS 5.0.1 beta 1 vrijgegeven voor developers, slechts 2 dagen heeft de iOS 5.0.1b1 volgehouden, want er ligt nu al een iOS 5.0.1b2 klaar!

Er is nog helemaal niks bekend over de wijzigen in de iOS 5.0.1 beta 2. Hoogstwaarschijnlijk brengt de nieuwe iOS 5.0.1b2 een verbeterde  batterij levens duur. Dit was dan ook één van de grote redenen dat Apple gelijk aan een update begon te werken. Er werd door iedereen wereldwijd geklaagd over snel leeg lopen van de batterij. Bij iPhonemania zijn wij ook opzoek gegaan naar dit probleem, en hebben enkele oplossingen gevonden om de levensduur van de iPhone 4S te verhogen.

Ben je een iOS ontwikkelaar? Dan kan jij ook de iOS 5.0.1 beta testen.

Download iOS 5.0.1 beta 2

  • Molenaar

    Wanneer is dit beschikbaar voor de consument?

    • iPhonemania

      Niemand weet dat precies, maar zal wel binnenkort komen