Volgens een rapport dat gister is verschenen, is Apple van plan om niet één maar twee nieuwe iPad’s te lanceren volgend jaar.

Het rapport is afkomstig van DigiTimes, ik zou zeggen een fantasierijke stelletje mensen bij een Chinese krant en website. In een rapport waar ze citeren en beweren dat Apple twee verschillende iPad modellen gaat uitbrengen volgend jaar.

Naar verluidt is de eerste iPad daadwerkelijk gezien door Apple als een kleine update voor de iPad 2. Betiteld als de “iPad 2S”, deze wordt aangedreven door een snellere processor en een langere batterij levensduur. Deze iPad zal volgens DigiTimes ‘bronnen gelanceerd worden in maart 2012.

De echte nieuwe iPad zal daadwerkelijk de iPad 3 worden, deze zal gelanceerd worden in het 3de kwartaal van 2012 op zijn vroegst. Uit eerdere geruchten zal de nieuwe iPad 3 een quad-core Apple A6 chip krijgen, samen met een 2048×1536 Retina Display.

via DigiTimes:

Apple’s new generation iPad will enter mass production soon with the launch set for March 2012, according to sources from the upstream supply chain; however, the sources revealed that internally Apple does not view the new iPad product as iPad 3, but rather an upgraded iPad 2 and the real iPad 3 will not be launched until the third quarter of 2012 at the earliest.

Twee iPad’s in een jaar? Het klinkt alsof we dit verhaal eerder gehoord.

  • Sander

    Ik wacht op de iPad 7S en een 1/2. Zo dun als een blaadje, zo soepel als satijn, zo snel als het licht, en zo overbodig als de pest!

  • Ninja

    je avatar zegt al voldoende! Klepdicht hahah