Vorig jaar was het zelfde verhaal met Call of Duty: Black Ops, deze werd binnen 24 uur voor maar liefst 7 miljoen keer verkocht. Zijn opvolger Call of Duty: Modern Warfare 3 die op dinsdag 8 november is gereleased, heeft in de eerste 24 uur meer goeds gedaan, naar verluidt heeft Call of Duty: MW3 liefst 9,3 miljoen exemplaren in de eerste 24 uur verkocht. Deze game is nu benaamd als “De best verkochte game aller tijden”

Nieuws komt via VGChartz, een website gewijd bekend maken van verkoop gegevens van video game sales.

via VGChartz:

‘When will this franchise peak?’ Many asked this after last year’s Black Ops defied all odds and outsold a Modern Warfare Call of Duty game (the very reason the series is so big today); a brand within itself. So it shouldn’t come as a surprise that Call of Duty has yet again broken industry records, but it’s by how much that makes it staggering.

  • Tamir

    Ik heb hem ook al binnen, super spel. Special Ops vind ik ook vele malen beter als zombies. Maar nadeel is je kan helaas maar met 2 man spelen.