Na maar liefst zeven beta’s van iOS 5 gelanceerd te hebben en 2 beta’s voor iOS 5.0.1 hebben we helaas nog geen Untethered Jailbreak. Mensen die echter toch de Cydia Tweaks willen gebruiken op de nieuwe iOS 5 kunnen via Redsn0w of Sn0wbreeze een Tethered Jailbreak uitvoeren.

We hebben nu goed nieuws voor jullie! De jailbreak communitie heeft een “Bug” gevonden in de iOS 5, deze Bug biedt de mogelijkheid om op de iOS 5 een Untethered Jailbreak uit te voeren.

via  pod2g:

Hey jailbreaking friends, I’ve found a bug that can untether iOS 5. Don’t expect a release soon, but I’m gonna work hard in it.

 

Er zijn nog geen details vrijgegeven over deze Bug, maar zullen het binnenkort wel te horen krijgen. Ik zou zeggen houdt iPhonemania in de gaten!

 • Johan

  Is dit ook voor de iPhone 4S en iPad 2 bedoeld?

  • iPhonemania

   Ik weet niet zeker of dit ook voor de iPhone 4S en iPad 2 is, maar Musclenerd heeft wel een Untethered Jailbreak voor iPad 2 en iPhone 4S.

 • Steve

  Ik zag een video op youtube van een Untethered Jailbreak op iOS 5 en dat was een iPhone 4S en iPad 2.

  Ik geloof dat het ook van Musclenerd kwam. Laten we hopen dat die snel vrij wordt gegeven!

 • Hakim

  Spannend wie gaat het eerder uitbrengen de iPhone Dev-Team of de Chronic Dev Team?

 • Jonas

  Mijn iPad 2 heb ik nog op iOS 4.3.3 laten staan, ik wacht tot dat er een untetherd jailbreak voor iOS 5 komt. Dan pas ga ik hem updaten;) ben wel benieuwd wat voor nieuwe functies iOS 5 met zich mee heeft gebracht.