De mensen achter de beroemde iPod Touch Peel zijn gekomen met een geheel nieuwe product met de naam Vooma Peel PG92. De nieuwe product biedt de mogelijkheid om twee SIM kaarten te gebruiken en een extra levensduur aan je batterij toevoegt.

Het nieuws komt van TechCrunch, een blog gewijd de nieuwste en beste technologie uit de wereld. In een post waarin ze praten over een pre-release wat ze van de zaak hebben gekregen.

Zoals boven genoemd, zal dit nieuwe iPhone Case Vooma Peel PG92 heten. Deze iPhone hoes doet 3 dingen: Maakt je toestel simlockvrij (mits je een jailbreak hebt), geeft de mogelijkheid om een 2de SIM kaart te gebruiken en tenslotte dankzij de back up batterij hebt je een indrukwekkende batterij levensduur.

Zodra u uw iPhone hebt jailbreakt en hebt ingesteld download u nu de Vooma app. Dit is in feite bijna een identieke bel-scherm net als wat de iPhone heeft.

Via TechCrunch:

Once it’s set up the Peel PG92 works seamlessly and even uses a similar interface to Apple’s own dialer – although it’s clear that the programmers had to cut a few corners to get the look and feel correct. For example, the dialing screen is actually a bitmapped copy of the original dialer and the letters and numbers are slightly warped. However, all of the major functionality is recreated in the Vooma app.

Vooma’s nieuwe iPhone case ondersteund iPhone 4 en iPhone 4S. Omdat de iPhone 4S nog geen jailbreak mogelijkheden heeft, zal de iPhone 4S gebruikers nog even geduld hiervoor moeten hebben.

Er is nog niks bekend over de prijs en de release datum van de Vooma Peel PG92, maar zodra dit op de markt verschijnt zullen we u hiervan op de hoogte houden. Tot die tijd kunt u zich aanmelden voor updates van Vooma’s officiële website.

 • Navas

  Nadeel van zulke Gadget’s is dat het heel dik is, terwijl je iPhone lekker smal is.

  • Mitch

   Ja heb een batterij pack bij T-Mobile gratis gekregen met die punten. Dat ding is dikker dan mijn iPhone 4.

   Als je op de plaatje naar de witte kijkt, zie de achterzijde is dikker als de iPhone

 • Helevoet

  Ben benieuwd wat de prijs hiervan is, zeker paar honderd euro’s;)