Gister heeft Apple de volgende versie van iOS 5, genummerd iOS 5.0.1, aan de geregistreerde developers van de iOS Dev Center vrijgegeven om het te testen

Met de nieuwste “iOS 5” mobiele besturingssysteem van Apple, lijkt het erop dat het bedrijf uit Cupertino nog steeds niet goed kunnen krijgen. Je zou echter denken dat met 9 bèta’s van iTunes 10.5 en 7 bèta’s van iOS 5 gelanceerd te hebben, dat het helemaal bug vrij is.

Dat is heel duidelijk dus niet het geval. Apple komt nu met de  iOS 5.0.1 update voor iPhone 4S, iPhone 4, 3GS, iPad 1, iPad 2 en iPod Touche’s, deze nieuwe update brengt multitasking gestures voor de  iPad 1 en natuurlijk de langverwachte oplossing voor levensduur van de batterij ellende op iOS 5 er volgen nog andere verbeteringen als security fixes en verbeterde spraakherkenning voor Australische gebruikers en andere bug fixes.

iOS 5.0.1 is alleen te downloaden als je een Apple Developers account hebt. Vermijd warez, torrents en upload websites, je betaald een hoop voor het apparaat dus speel het veilig!

 • Ewout

  Hmm ze vragen 99 dollar per jaar. Jammer ik wou het wel alvast testen:P

 • Brecht

  ik moet zeggen dat ik enorm spijt heb dat ik deze update heb geinstaleerd op men ipod touch 4de generatie.

  ik kon steeds gemakkelijk mijn albus samen stellen door de album naam van elke track ene naam te geven zoals ik het wilde en zo lange afzonderlijke afspeellijsten crieeren.

  sinds deze update lukt het me nie meer sterker nog als ik nu album gegevns verrander in d elijst van men ipod op itunes zie ik het wel verranderen op men pc maar helmaas gebeurt er niks op men pc
  verder nog het geluid is ook een stuk zwaarder geworden kan dus opnieuw opzoek gana naar een geschikte EQ voor men tracks…….

  moet ik dit evrstaan onder het feit dat ze beweren dat met deze update het egbruik van het toestel verbeterd is :O ben er nu al 3 dagen aan aant sleutelen ma niks …..

  stomme update zunne….

  • iPhonemania

   Je kan makkelijk downgraden van een beta naar iOS 5.0.1. Hiervoor heb je geen SHSH Blobs nodig.