Met de release van iOS 5 heeft Apple veel kritiek gekregen op de iPhone batterij problemen. Waarna Apple direct aan de iOS 5.0.1 is gaan werken, schijnbaar was iOS 5.0.1 niet in staat om de wereldwijde iPhone batterij probleem op te lossen.

We wisten dat de batterij probleem niet hardware gerelateerd was en dat het ging om een Bug in de iOS 5. Er zijn nog geen echte details over de nieuwe iOS 5.1 maar we gaan ervan uit dat de batterij prestaties van de iPhone’s sterk verbeterd zijn door Apple.

iOS 5.1 is compatibel met iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 3G, iPod Touch 4G, iPad 1 en iPad 2. Om iOS 5.1 beta te kunnen downloaden dient u wel iOS Dev Center account te hebben.

Hopelijk hoeven gebruikers niet al te lang wachten voordat ze gebruik kunnen maken van de definitieve versia van iOS 5.1, en nog belangrijker is dat Apple met succes de batterij bug opgelost heeft.

Download iOS 5.1 firmware [iOS Dev Center link]

  • Klaas

    Jammer je moet 99 dollar betalen om een iOS ontwikkelaar te worden, dan maar even afwachten tot het officieel vrijgegeven wordt.