De nieuwste iOS voor de iPhone, iPad en iPod Touch brengt veel coole functies en apps met zich mee, maar deze hebben echter een grotere prijs! Telkens als uw telefoon uw locatie wil vinden, communiceert met iCloud of apps die draaien op de achtergrond vreten uw batterij heel snel leeg. Hoewel we met iOS 5.0.1 een verbetering hierin zouden krijgen is het Apple helaas niet gelukt.

De batterij problemen van de iPhone staan in de schijnwerpers, Apple staat erg onderdruk door dit, en hebben gereageerd met de de release van iOS 5.0.1 en beweedede dat het een software probleem zou zijn. Jammer genoeg hebben veel iPhone gebruikers nog steeds een snel leeg lopen batterij, zelfs na het updaten van hun iPhone naar de nieuwste iOS software.

In een verklaring van AllThingsD heeft Apple bevestigd dat sommige gebruikers nog steeds last hebben van de korte batterij levensduur. Apple heeft bevestigd dat sommige gebruikers nog steeds beïnvloed door slechte levensduur van de batterij:

“The recent iOS software update addressed many of the battery issues that some customers experienced on their iOS 5 devices. We continue to investigate a few remaining issues.”

Terwijl we nog moeten wachten dat Apple dit probleem voor ons oplost kunt u wel alvast een kijkje nemen naar deze post kijken over enkele oplossingen om langer gebruik van je batterij te maken.

via AllThingsD

 • Peter

  Geldt dit voor alle iPhones? Ik heb een iPhone 4 op iOS 5.0.1 nu en ik heb er geen last van, ook op de iOS 5 was het zelfde.

  • Royce

   Mijn iPhone 3Gs doet het nog prima.

 • Henk

  M’n maat heeft heel veel last en denkt er serieus over na om de Nokia Lumia 800 te kopen. Ik zelf ook trouwens. Dit geneuzel help ook niet om bij een iPhone te blijven.
  Kom op Apple het ging lang best wel goed, maar hier krijg ik iPhone 3G narigheid visionen bij.

 • iPhonemania

  iPhone 4S van mij loopt snel leeg, heb ook een iPhone 4 die is nog helemaal goed beide zitten op iOS 5.

  • Hector

   Het probleem zit hem ook in de nieuwe iPhone 4S. Mocht het in de hardware zitten, hoop ik voor alle iPhone 4S gebruikers dat Apple jullie toestellen terug gaat roepen.

   Je moet natuurlijk wel iets goeds krijgen voor 650 euros!