Het is één van de meeste opwindende onderdelen van een nieuwe iOS beta wanneer deze aan developers wordt gereleased. Ontwikkelaars graven massaal in de nieuwe iOS 5.1 beta voor interessante weetjes.

Om te beginnen met het graaf werk van 9to5mac is er een nieuwe iPhone opkomst. We hebben enkele maanden van onze iPhone 4S kunnen genieten en er is al een nieuwe iPhone opkomst.

Apple omschrijft de nieuwe iPhone als iPhone 5,1 en zal over een geheel nieuwe interne make-up beschikken. We weten dit dankzij de code van iPhone 4,1 dit was namelijk de iPhone 4S. Met behulp van het voorvoegsel van de 4 zou dit betekenen dat het om een soortgelijke specs zou gaan, maar met de verandering in de code ontdekt door 9to5mac geloven in een totaal nieuwe toestel.

De iPhone is niet de enige nieuwe iDevice wat in iOS 5.1 beta is verschenen, de nieuwe iOS verwijst ook naar een nieuwe iPad met een versie nummer beschreven als de iPad 2,4. We gaan ervan uit dat dit een CDMA versie van de iPad 2 is voor Sprint wat natuurlijk zinvol zou zijn doordat Sprint ook iPhone’s nu verkoopt.

Dit is nog niet alles. Apple is ook nog eens bezig met een iPad 3 dit blijkt ook uit de verwijzingen in de iOS 5.1 beta. De nieuwe iPad gaat door het leven als versie code iPad 3,3.

Tenslotte komt er een nieuwe Apple TV en wordt in de nieuwe iOS 5.1 aangeduid als Apple TV 3,1. Het zou hierbij gaan om een nieuwe generatie Apple TV die wellicht volgend jaar uitgebracht zal worden.

Dit nieuwe model Apple TV draagt de codenaam J33. Apple lijkt zich klaar te maken om een ​​nieuwe Apple TV op de markt te brengen. Terwijl het nieuws dat Apple aan nieuwe producten werkt niet echt een verrassing is, is het toch interessant om te zien dat deze gegevens niet in de iOS 5 te zien was. Het is mogelijk dat Apple dit allemaal geheim wou houden en op dit moment doen ze aardig hun best om alles bekend te maken rondom hun nieuwe producten.