Nu de Thanksgiving kalkoen is gevuld en klaar is om gesneden te worden in Amerika, is het de traditie voor bedrijven om de prijzen te verlagen voor één dag.

Apple is begonnen met Black Friday kortingen door de hele wereld. Mocht je al enige tijd een nieuwe MacBook Pro willen is dit je kans, hierop krijg je ALLEEN vandaag € 90,99 korting. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de MacBook Pro maar voor alle producten van Apple.

De kortingen zijn niet per se beslissend, met een bescheiden € 35 tot € 55  besparing op de iPad 2’s kan je toch een leuke cover bij kopen.

Naast de producten hebben App Store ontwikkelaars ook kortingen lopen op diverse Apps. Klassiekers zoals Real Racing 2 en Need For Speed: Hot Pursuit zijn teruggebracht naar € 0,79. Alleen voor vandaag, grijp ze nu zou ik zeggen 😉

Om het u nog gemakkelijker te maken raden wij u aan om de Black Friday App te downloaden, dit app bespaart u verdomd veel tijd en geld. In deze App kunt u alle koopjes van vandaag zien en kopen. Download via iTunes