We hebben enkele geruchten gevonden die bevestigen dat er in maart 2012 een nieuwe Apple product wordt gereleased. Deze informatie is afkomstig van iLounge, die baseren hun informatie op onbekende maar “betrouwbare” bron. Hoewel bronnen altijd beweren dat hun informatie van mensen die bij Apple werken komen.

Vergeet niet dat dit enkel geruchten zijn en niet precies zullen zijn. Nu dat ook uit de weg is laten we wat leuks doen. We hebben de iPad 3 en iPhone 5 geruchten op een rijtje gezet voor u.

iPad 3

iLounge meldt dat de nieuwe iPad 3 dikker zal zijn de huidige iPad 2. In een wereld waar Apple altijd hun apparaten dunner en beter wil maken, kun je jezelf afvragen waarom ze deze keer in de omgekeerde richting gaan?

Er wordt beweerd dat dit noodzakelijk is om een ​​tweedelig lichtbalk systeem voor een hoge resolutie Retina-display. Maar wees wel gerust dat de iPad 3 dunner zal zijn dan de eerste iPad.

iPhone 5

De “betrouwbare” bron van iLounge beweert dat de design van de nieuwe iPhone 5 gelijkwaardig zal zijn als het concept van ThisIsMyNext. Het scherm zal 4-inch zijn, de huidige iPhone scherm is 3,5-inch. Hierdoor wordt de nieuwe iPhone 5 8mm langer dan het huidige model.

Tenslotte beweert de bron dat de iPhone 5 behuizing van metaal zal zijn. Vorig jaar had Apple een exclusieve overeenkomst ondertekend met Liquidmetal Technologies een bedrijf gevestigd in Californië. Misschien zullen we de voordelen van dit deal in de nieuwe iPhone 5 zien.

via iLounge

  • Harry

    Als de iPhone 5 er zo uit gaat zien in het echt, ziet er veeel beter uit als de iPhone 4S

  • Olaf

    Jammer dat iPhone 5 niet dit jaar is uitgekomen, had nu liever de iPhone 5 dan de iPhone 4S wat ik nu ook hebt gekocht.