NDP Group één van de leiders in marktonderzoeken, heeft onlangs een aantal nieuwe resultaten van het derde kwartaal over mobiele telefoons bekendgemaakt.

Apple heeft het afgelopen kwartaal gedomineerd met de bovenste twee plaatsen van beste verkochte smartphone’s, terwijl de resterende drie bestaat uit Android-apparaten. iPhone 4 en 3GS blijven leiden in de Amerikaanse smartphone omzet in het derde kwartaal.

Hier zijn de resultaten van de top vijf best verkochte smartphone’s:

  1. iPhone 4 (Apple)
  2. iPhone 3G (Apple)
  3. EVO 4G (HTC)
  4. Droid 3 (Motorola)
  5. Intensiteit II (Samsung)

Hoewel Apple de leider is in de Verenigde Staten met het verkoop van smartphone’s, Android is een waardige concurrent. Android apparaten hebben Apple’s iOS overtroffen, wat leidt met 52% van de omzet voor het kwartaal. Dit is vergelijkbaar met een 29% aandeel van de Cupertino bedrijf.

via NDP Group