iOS 5.0.1 is gister vrijgegeven voor iOS-ontwikkelaars. iOS 5.0.1 is vrijgegeven om de laatste bugs in de het systeem te weg te halen, waaronder de batterij probleem van de iPhone 4S.

Ben je op zoek naar naar duizenden jailbreak tweaks en mods? Dan hoef je niet verder te kijken dan Redsn0w! Deze betrouwbaar instrument van het iPhone Dev-Team heeft altijd en elke software update van Apple overwonnen en gejailbreakt.

iPhone Dev-Team heeft Redsn0w 0.9.9b8 vrijgeven, met deze software ben je in staat om een jailbreak uit te voeren op de  iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 2/1, iPod Touch 4G/3G

Dingen om te onthouden:

  • Dit zal niet werken op de iPad 2, noch de iPhone 4S.
  • Dit is een tethered jailbreak, wat betekent dat het zal vereisen dat u de telefoon telkens met een computer moet verbinden om het met Redsn0w weer aan te krijgen.
Stap 1: Download en installeer de nieuwe iTunes 10.5 op uw Windows-pc of Mac. Sluit je iOS-apparaat aan uw computer en zorg ervoor dat u een backup maakt.
Stap 2: Nu je iOS-apparaat upgraden naar iOS 5.0.1 met behulp van iTunes 10.5. Download links voor de iOS 5.0.1 is hier te vinden.
Stap 3: Download de nieuwe Redsn0w 0.9.9b8 voor Windows of Mac.

 

Stap 4: Klik op de “Jailbreak” optie, kies daarna “Install Cydia” en volg de aanwijzingen op het scherm om in DFU modus te gaan. Zodra je in DFU mode zit, RedSn0w zal de jailbreak uitvoeren zonder dat je zelf de IPSW bestand handmatig selecteert!Ja, de nieuwe redsn0w zal automatisch zelf de nodige IPSW bestand ophalen van de servers van Apple.

 

Opstarten in Tethered-Jailbreak Mode:

Stap 4: Zodra u Cydia hebt geïnstalleerd, moet u het toestel opstart in een tethered jailbreak mode. Ga naar DFU mode, en vervolgens in “Extras”, kiezen voor “Just Boot”. RedSn0w zal vervolgens uw apparaat  opstarten in tethered mode, Opmerking: Elke keer als uw apparaat uit is dient u deze stap te herhalen om gebruik te kunnen maken uw apparaat.

  • Angelo

    Ik kan nog geen eens de iOS 5.0.1 en jullie hebben al een jailbreak handleiding liggen. hahah geweldig:P