De nieuwe Call of Duty: Modern Warfare 3 is sinds gister in de winkels te vinden. Deze game is verkrijgbaar voor de PlayStation 3, PC en Xbox. Over dit laatste console heb ik wat interessante geruchten gehoord.

Het gerucht komt van een Tumblr blogger genaamd MSNerd. Volgens MSNerd zal de volgende generatie Xbox console kleiner, goedkoper zijn dan de huidige versie en zal worden gebaseerd op het Windows 9 software en een ARM processors.

Windows 8 moet nog steeds uitkomen, naar verwachting duurt dit nog één jaar. De volgende generatie Xbox neemt vele man uren in beslag en zal rond het jaar 2015 of zelfs iets later in ons woonkamer kunnen zijn.

via MSNerd:

“the Xbox codename ‘loop’ (the erstwhile XboxTV) will indeed debut a modified Win9 core. It will use a Zune HD-like hardware platform—a  ‘main’ processor with multiple dedicated assistive cores for graphics, AI, physics, sound, networking, encryption and sensors.”

  • Cihan

    Ik wacht liever op de PlayStation 4, Xbox heeft de 360 één jaar eerder dan de PS3 gelanceerd. De PS3 heeft bijna Xbox ingehaald met verkoop. Dat zegt al voldoende over Sony;)

  • Pieter

    Doe mij ook maar een PS3 of PS4 zelfs:P

  • piettttttt

    hebben jullie die ps4 controller al gezien net een boomerang