Wat is er beter dan een iPhone hoes? Een iPhone hoesje met een ingebouwde projector! Dit nieuwe soort iPhone case beschermt tegen alle soorten slijtage, krassen en op hetzelfde moment kun je er een presentatie mee. Texas Instruments en hardware bedrijf Brookstone hebben samen gewerkt om dit mogelijk te maken.

Alsof een ingebouwde projector op dit moment nog niet genoeg was, in dit geval verdubbelt dit dat mogelijkheid, of moet beter zeggen 3x?!? want dit iPhone case heeft een ingebouwde batterij van 2100mAh.

Deze projector is in staat om beelden tot 50-inch groot met een resolutie van 640×360. Ja het is geen enorm aantal pixels maar vergeet niet dit is maar een “iPhone hoes”

Our Pocket Projector for iPhone 4 is perfect for on-the-go travel entertainment. Its super-bright 15-lumen LED projector lamp ensures clearer, more brilliant images than other pico projectors. 640×360 native display resolution projects up to 50″ images.

Om een Pocket Projector voor de iPhone in handen te krijgen moet u maar liefst $230 dollar betalen, dit is wel erg aan de hoge kant vind ik persoonlijk.

Als u geïnteresseerd bent kunt u het via deze link bestellen.

  • Martin

    Geinig ding maar damn wat een prijs zeg!