Je hebt al een iPhone die werkt maar je hebt er nog geen abonnement bij? Geen probleem neem een sim only abonnement met sim only internet.

Als je 2 jaar geleden een abonnement bij T-Mobile genomen hebt een nu verloopt  bij T-Mobile dat abonnement kun je 2 dingen doen. Je kunt een nieuwe abonnement nemen met de iPhone 4S, of je wacht op de nieuwe iPhone 5 (lees de geruchten over de iPhone 5 hier).

Wachten op de nieuwe iPhone 5 heeft 2 grote voordelen 1 de iPhone 5 is beter en 2 je belt een jaar lang zeer voordelig, vanaf 2,50,-. Dus als je nieuwe ontwerp van de iPhone 5 meer ziet zitten dan de update van de iPhone 4 dan zou ik je aanraden even de website simonlyaanbiedingen.com te bezoeken. Daar staan alle sim only abonnementen netjes op een rij en kun je eenvoudig de verschillende abonnementen vergelijken.  Of je nou wel of geen internet wil. Want internet op je mobiel is natuurlijk geen noodzaak als je bijvoorbeeld thuis en op je bedrijf wifi hebt dit bespaart je dan al gauw 10 euro per maand dat is 120 euro per jaar. Daar kun je toch weer een keer lekker voor eten 😉