Je hebt al een iPhone die werkt maar je hebt er nog geen abonnement bij? Geen probleem neem een sim only abonnement met sim only internet.

Als je 2 jaar geleden een abonnement bij T-Mobile genomen hebt een nu verloopt  bij T-Mobile dat abonnement kun je 2 dingen doen. Je kunt een nieuwe abonnement nemen met de iPhone 4S, of je wacht op de nieuwe iPhone 5 (lees de geruchten over de iPhone 5 hier).

Wachten op de nieuwe iPhone 5 heeft 2 grote voordelen 1 de iPhone 5 is beter en 2 je belt een jaar lang zeer voordelig, vanaf 2,50,-. Dus als je nieuwe ontwerp van de iPhone 5 meer ziet zitten dan de update van de iPhone 4 dan zou ik je aanraden even deze bericht te lezen. Daar staan alle abonnementen netjes op een rij en kun je eenvoudig de verschillende abonnementen vergelijken.  Of je nou wel of geen internet wil. Want internet op je mobiel is natuurlijk geen noodzaak als je bijvoorbeeld thuis en op je bedrijf wifi hebt dit bespaart je dan al gauw 10 euro per maand dat is 120 euro per jaar. Daar kun je toch weer een keer lekker voor eten 😉

 • Luther

  Ik denk ook dat het de beste optie is om de iPhone 4S los te kopen en daarna een sim only met internet aan vast te koppelen.

  Als je het omrekent met 50 euro gemiddeld per maand aan een abo incl. iPhone 4S, ben je vele malen duurder.

 • Helen

  Ik kan er zeker goed van eten:P

 • moes

  Ik heb ook gewoon mijn huidige abonnement omgezet naar een simonly abonnement en de iPhone 4s los gekocht.

  De simonly abonnementen zijn ook met een micro sim beschikbaar en anders kun je deze altijd gewoon aanvragen. Het werkt echt supergoed en je bent echt voordeliger uit.

  Zelfs met internet abonnement ben je voordeliger uit, kijk hier maar eens http://www.simonlymetinternet.nl