Nu de jailbreak voor de nieuwe iOS 5 en iOS 5.0.1 toch nog niet klaar zijn, betekent niet dat we niks gaan downloaden. We hebben nu een nog groter lijst voor jullie allen samen gesteld van apps en games die tijdelijk afgeprijsd zijn of nog beter helemaal gratis zijn.

Dit zijn rechtstreekse download links vanaf App Store, als u iPhonemania via u iPhone, iPad of iPod Touch bezoekt zult App Store direct open gaan bij het drukken van de links.

 • Tim

  Yoehoe!! I Love Gratis!

 • Marco

  jullie zeggen eigenlijk “omdat we nog niet illegaal kunnen downloaden ..”

  Daarbij is de jailbreak voor 5.0.1 al lang klaar voor iphone 4 alleen nog niet voor iphone 4s en ipad 2 vanwegen de A5 processor waar pod2g problemen mee had omdat de cache niet mee werkte… binnen kort dus alles untethered 5.0 5.0.1 en volgende versies ook!

  • Harold

   Nou ja illegaal? Ik vind wel prettig voor dat ik iets koop dat ik het wel even kan testen. Als elke apps een trial zou hebben, zou dit voor mij part voldoende zijn. Mocht ik het leuk vinden koop ik de volle versie.

 • iPhonemania

  @Marco: Jailbreak voor de oudere apparaten is idd al afgerond, pod2g wil de untethered jailbreak voor alle apparaten tegelijk uitbrengen. Zodat Apple deze bug/lek niet direct patched voor de iPhone 4S en iPad 2.

 • Medusa

  Alles in één keer uitbrengen doet pod2g inderdaad goed.