Laatste tijd horen we wel vaker geruchten over een mini iPad met een 7-inch scherm. Na zoveel geruchten over een mini iPad die naar verwachting in 2012 zou moeten komen, wordt dit gerucht toch geloofwaardiger.

De iPad is de meest succesvolle tablet, dus waarom zou niet mini iPad uitbrengen met hun succesvolle formule? Als we de geruchten mogen geloven zal de Kindle Fire van Amazon het moeilijk krijgen met de komst van een 7-inch iPad.

MacRumors heeft een goede artikel geschreven over dit onderwerp, er zijn downloadbare versies van de voorgestelde 7,85 inch iPad downloadbaar, om u een gevoel te geven van wat u te verwachten stat van een dergelijk apparaat.

Steve Jobs citeerde in een conference dat Apple niet aan een 7-inch tablet zou gaan bouwen:

We’re not making a 7 inch tablet because we don’t want to hit a lower price point. We believe it is just too small to hit the user experience that people want. When we make decisions, it is not about cost, it’s about value when you factor in the software. We’re all about the best products at aggressive prices.

via Macrumors

 • Cengiz

  De huidige 10 inch lijkt me prima, het is geen smartphone ofzo dat in je zakken moet passen.

  Is meer een vervanging voor je laptop, vind ik dan.

  • Victor

   Ik zou het wel fijn vinden de 7 inch iPad. Kan ik hem mee naar school nemen.

   en natuurlijk zal die wat goedkoper zijn 😉

   • Rick

    Dat denk ik niet. voor de productie van kleinere systemen moet veel geld worden vrijgemaakt. Ik schat op zo’n 459.99

    • Gert

     Kan je beter een iPad 2 kopen, kost namelijk 479 euro