Supermarktketen Aldi neemt steeds vaker interessante gadgets in haar assortiment. Gister hebben we hier bij iPhonemania over de 7-inch MiniPad tablet gehad.

Deze goedkope tablet was beperkt te verkrijgen in alle vestigingen van Aldi voor een prijs van 89,99 euro.

In september had Medion de LifeTab P9514 gelanceerd, deze is dan ook vanaf 10 december ook weer in alle Aldi vestigingen leverbaar voor 399 euro. De Medion LifeTab P9514 is qua specificaties dan ook veel beter als zijn voorganger de MiniPad, en natuurlijk ook wat duurder.

De Medion LifeTab heeft een 10-inch multitouch display met een resolutie van 1.280×800 pixels en draait op Android 3.2 Honeycomb. Verder heeft de LifeTab een NVIDIA Tegra 2 dual core processor en een NVIDIA GeForce videokaart.

Op de markt zijn weinig tablets met een 3G verbinding onder de 400 euro. Het is nog niet bekend of Aldi ook een abonnement bij gaat verkopen. Voor verdere informatie moeten we toch nog even wachten tot 10 december.

via Digimind

  • Pieter

    Aldi komt de laatste tijd wel vaker met leuke actie’s vind ik. Jammer genoeg geen Aldi in mijn buurt 🙁