Apple heeft opnieuw iOS 5.0.1 build 9A406 uitgebracht deze update is specifiek voor de nieuwe iPhone 4S. De vorige iOS 5.0.1 had een build nummer 9A405.

De nieuwe iPhone 4S wordt door vele gezien als een bescheiden update van zijn voorganger iPhone 4. Veel iPhone 4S gebruikers klagen over een slechte batterij levensduur. Eerder werd er bevestigd dat dit batterij probleem niet hardware gerelateerd was.

De eerdere iOS 5.0.1 build 9A405 release van twee weken geleden was bedoeld om de batterij probleem op te lossen, echter was het de vorige iOS 5.0.1 niet gelukt om dit ernstige probleem op te lossen. De nieuwe iOS 5.0.1 build 9A406 is nu alleen vrijgegeven voor de iPhone 4S.

Over dit onverwachte iOS update is er op dit moment geen officiële informatie vrijgegeven, we hopen echter wel dat dit een einde maakt aan alle ellende rondom het batterij gebeuren waar iedereen het laatste tijd over heeft.

Download iOS 5.0.1 build 9A406 voor de iPhone 4S [Directe link]

  • Bert

    is zeker een stiekem trucje van Apple zodat er geen jailbreak voor de iPhone 4S komt. Ik blijf lekker nog op iOS 5